7.5.2013

25 päivää kesälomaan

Olen ihan rakastunut tuohon ekaan kuvaan, vaikka itse sanonkin. :3 Olisiko siinä banneriainesta? Ajattelin, että jos tekisin kesäisempä ulkoasua, ja tekisin tuosta kuvasta bannerin tai bannerin osan. :)

Vappu tuli ja meni, mitään ihmeitä ei tapahtunut. Paitsi siis hiukset värjättiin vapun jälkeen, olisikohan ollut torstaina... Tarkoitus oli ensin värjätä liukuvärilatvat, mutta niitä liukuväriaineita ei kaupasta löytynyt silloin. Sitten oli tarkoitus värjätä kevytvärillä, joka kestäisi pari kuukautta. No, niitäkään ei ollut. :D Äiti suostui sitten lopulta ottamaan ihan kestovärin, ja ruskean halusin. Pähkinänruskea piti ottaa, mutta jotenkin onnistuimme nappaamaan kuparinruskean. :D Vähän punertava sävy siis. Värjätessä ihmeteltiin, että miten on niin punaista, mutta värjäämisen jälkeen tosiaan huomattiin. No, ei se mitään, kiva tämäkin. :)

Huomenna olisi vuorossa matematiikankoe, jonka piti olla maanantaina, mutta olin lääkärissä (siitä muuten kohta lisää) ja sitten enkun esseekoe, sanoja pitää olla kai 150. Ei mikään kovin vaikea. :)

Niin, siitä lääkäristä. Mulla on siis kolme vuotta seurattu skolioosia (= yksinkertaisesti mutka selkärangassa), ja nyt terkkari lähetti mut sitten TAYSiin kuvauksiin. Otettiin röntgenkuva selkärangasta, ja sitten lääkärin piti tuntia myöhemmin vielä sitä tutkia ja kuvia analysoida. Lääkäri oli puoltoista tuntia myöhässä, ja siinä se koko päivä sitten venähtikin. :D Mutta, kun lääkäri sitten kertoi mitä kuvissa näkyy, sanoi hän heti ensimmäisenä että "unohtakaa koko juttu, sulla ei ole mitään skolioosia". Siinä vaiheessa vähän keitti - kolme vuotta seurattiin asiaa, jota ei olekaan. Tietääkö terkkarit enää mistään mitään? Fysioterapeutillakin kävin. Kumma juttu. No hyvähän se vain. :) Kehui lääkäri vielä, että mun olkapäät ja selkä on hyvin symmetrinen ja refleksit on kuin huippu-urheilijalla, vaikka en ole koskaan harrastanut urheilua. :D Pari vuotta sitten harrastin puolisen vuotta lentopalloa, ja that's it. :D Ryhtikin on mitä huonoin, ja kuulemma sekin oli hyvä. Tässä kohtaa rupesin epäilemään, että tiesiköhän tämä lääkäri kaikesta mitä puhui? Mutta korkeammin koulutettu kuin terveydenhoitaja tai fysioterapeutti, joten kyllä kai. Mutta eipä tässä muuta, hyvää loppuviikkoa ja nauttikaa helatorstaivapaista (joita minulla ei ole...)!
ja otsikko liittyi aiheeseen miten...?

9 kommenttia:

  1. Heh, toi skolioosijuttu kuulostaa niin tutulta :D Mullakin on ollut varmaan kolme skolioosia... + fysioterapeutin mukaan erittäin hyvä ryhti vaikka oon nenä melkein kiinni lattiassa koko ajan... Ammattitaitoa.Toi eka kuva on kyllä aivan upea o.o Ja lupaan nauttia neljän päivän lomasta, lällällää >)

    VastaaPoista
  2. Joo, mä mietin että missä tää ammattitaito oikeen on. :D Mullakin muka symmetriset olkapäät, muuten vaan toinen viis senttiä alempana kun toinen olkalaukun takia... :'D Nauti sitten, plöäh. Mä nautinkin viimeviikon viiden päivän lomasta + maanantaivapaasta. xp

    VastaaPoista
  3. Oi upeita kuvia!:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Moi! Luit ilmeisesti meidän blogiamme With or without you. Nyt, tietyistä syistä johtuen, blogimme postaukset eivät enää näy Bloggerin hallintapaneelissa. Voit kuitenkin seurata blogiamme Bloglovinissa, tai tuon elliallu.blogspot.fi osoitteen kautta Kaipaisimme kovasti lukijoitamme takaisin! T: Elli ja Alisa

    VastaaPoista
  5. Hienoja kuvia :) kurkkaa ihmeessä meiän uudistunutta blogia: www.jump-into-summer.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. tosi hieno ulkoasu sulla ja hienoja kuviakin!:)
    http://linssin-takana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihana blogi, tää niin erottuu massasta! :)

    http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Ihana banneri ja upeita kuvia! :)

    http://annnesii.blogspot.fi/

    VastaaPoista